PROJECTEN

/ NIET LULLEN, MAAR POMPEN

Wij steken dagelijks onze handen uit de mouwen om vernieuwende en slimme oplossingen te bedenken voor de meest uiteenlopende waterprojecten. Door heel Nederland en ver daarbuiten. Toch blijft het doel bij elk project altijd hetzelfde: de wereld een handje vooruithelpen.
Bekijk hieronder enkele van onze projecten.

youtube-video-thumbnail
Gemaal Terwolde

Tijdens het watertekort in de zomer van 2022 heeft Flexpumps om de fruittelers in de regio Terwolde te ondersteunen een noodpomp opgebouwd en aangelegd om het water uit de IJssel naar de polder te krijgen met een debiet van 3.000 kuub per uur. Wij zijn hier in prettige samenwerking in bijgestaan door Henk van Tongeren Water & Techniek en De Vet Waterbeheer.

youtube-video-thumbnail
Mönchengladbach - Lürriper Straße

Tijdelijke overpomp-installatie voor 500 m3/h. Op afstand bestuurd en gemonitord door telemetrie

youtube-video-thumbnail
Haaksbergen - Buurserbeek

In Haaksbergen (NL) zijn in de Buurserbeek extra visstrappen gerealiseerd en de bestaande visstrappen zijn verhoogd. Om dit mogelijk te maken heeft Flexpumps een 210 meter lange irrigatieput gebouwd met een hoogteverschil van 1,30 meter. Het debiet bedroeg 7.200 kubieke meter per uur.

aanhalingstekens-groen
Seriously good pumpin’

/ EEN INITIATIEF VAN HENK VAN TONGEREN EN DE VET

Flexpumps is ontstaan vanuit het gedachtegoed van Henk van Tongeren Water & Techniek en PJ de Vet & Zonen Mill BV. De dagelijkse leiding ligt bij Marc Lautenbach. Samen hebben we meer dan 170 jaar ervaring, alle nodige materialen die je maar kan bedenken én de wil om het allerbeste te bereiken. Zo hebben we altijd de beste oplossing voor onze klanten.

flexpumps-over-ons-beeld-3
Scroll naar boven