OVER ONS

/ NIET LULLEN, MAAR POMPEN

Flexpumps in een notendop. We zijn snelle denkers. Aanpakkers. Ervaren professionals. Met frisse ideeën. Altijd. We zijn ontstaan vanuit de wens om het nóg beter te doen. Seriously good pumpin’ noemen we dat. Voor onze klanten én voor het milieu. Want zeg nu eerlijk: er is veel te doen. De wereld verandert, stedelijk en natuurlijk gebied moeten aangepast worden op de toekomst. Daar past een pompverhuurder bij die dat snapt. Eentje die niet mak meeloopt, maar de ballen heeft om de branche op te schudden.

De oplossing voor jouw probleem is de eerste stap. Die moet jij snel en eenvoudig krijgen. Goed geregeld en zonder kopzorgen. De wereld een handje verder helpen is waarvoor we lopen, zodat we ergere problemen kunnen voorkomen. Daarom blijven we ons ontwikkelen en uitdagen om het nog beter te doen. Bijvoorbeeld door met duurzame pompen en technieken te werken. Alle nieuwe pompsets zijn namelijk elektrisch. Dit maakt ons de meest duurzame pompenverhuurder van Nederland.

/ FLEXBUIS EN FLEXPUMPS

Sinds oktober 2022 is Flexbuis onderdeel van Flexpumps. We passen bij elkaar, als …een pomp en een leiding. Om er maar even wat jargon in te gooien. Waarom? Samen hebben we een bak aan ervaring. Plus alle nodige materialen. Het assortiment is op z’n zachtst gezegd uitgebreid. Daarmee krijg jij als klant dus altijd een passende oplossing.

youtube-video-thumbnail
flexpumps-over-ons-beeld-2

/ YOU'VE GOT 99 PROBLEMS,
BUT A PUMP AIN'T ONE

"Probleem? Pomp. Opgelost. Zo makkelijk is het. Zodra je ons belt of mailt met jouw probleem of vraag, is het niet meer jouw probleem. Dan is het ons werk om het op te lossen. Linksom of rechtsom. Dat is pas ontzorgen."
Marc Lautenbach, directeur.

aanhalingstekens-groen
Seriously good pumpin’

/ EEN INITIATIEF VAN HENK VAN TONGEREN EN DE VET

Flexpumps is ontstaan vanuit het gedachtegoed van Henk van Tongeren Water & Techniek en PJ de Vet & Zonen Mill BV. De dagelijkse leiding ligt bij Marc Lautenbach. Samen hebben we meer dan 170 jaar ervaring, alle nodige materialen die je maar kan bedenken én de wil om het allerbeste te bereiken. Zo hebben we altijd de beste oplossing voor onze klanten.

flexpumps-over-ons-beeld-3
Scroll naar boven