OVERHEID

TIJDELIJKE POMPINSTALLATIE VOOR WATERSCHAPPEN, ZUIVERINGS­INSTALLATIES EN GEMEENTES

Voor gemeenten, provincies, waterschappen, waterzuiveringsinstallaties en Rijkswaterstaat regelen wij tijdelijke pompinstallaties. We kennen de wensen van overheden op ons duimpje en weten welke wegen we moeten bewandelen. Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en we plaatsen de TPI met een uitgebreid werkplan. Onze pompinstallaties draaien dag en nacht, daar staat ons calamiteitenteam voor klaar. Alles wat in het bestek staat, daar hebben wij al over nagedacht.

flexpumps-storingsvrij-pompen

/ STORINGSVRIJE POMPEN

Als je een tijdelijke pompinstallatie huurt, wil je natuurlijk ook dat ze storingsvrij en onderhoudsvriendelijk zijn. Dat snappen we. Daarom controleren en keuren we onze pompen zorgvuldig voordat ze bij jou komen. Maar wat nou als er toch iets misgaat? Daar hebben we telefoonmelders voor. Onze storingsdienst krijgt dan direct een seintje bij alarmeringen en storingen. Kunnen we het snel oplossen.

/ CALAMITEITEN­PLANNEN

Een waterleiding die springt, een waterzuivering die uitvalt of straten die ineens blank staan door hevige regenval. Dat gebeurt plotseling en altijd op momenten dat het niet uitkomt. Dan is het goed om een plan te hebben. Daarom stellen we van tevoren een noodplan op. Ook als je bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden gaat uitvoeren. Dan is het handig om back-up noodpompen te hebben. Weet je niet zo goed wat er allemaal nodig is? Bel ons of stuur een berichtje, dan denken wij met je mee.

flexpumps-calamiteiten
Scroll naar boven