BOUW EN INFRA

VUILWATERPOMPEN VOOR BOUW EN INFRA

Binnen de aannemerij hebben we pompen voor onder andere grond-, weg- en waterbouw. In deze branche draait het om de continuïteit van projecten. Dat snappen we. En daar helpen wij je graag mee. Wij hebben altijd de juiste pomp voor jou. Voor korte én langdurige projecten.

flexpums-branches-bouwinfra-beeld-1

/ AANNEMERSPOMPEN HUREN

Wil je oppervlaktewater verpompen? Een riool- of poldergemaal bouwen of renoveren? Of vinden er binnenkort werkzaamheden plaats bij een rioolwaterzuivering? Huur tijdelijke pompinstallaties bij ons. En we helpen je niet alleen aan een pomp, we denken ook met je mee en regelen van alles. Van een werkplan tot aan de uitvoering.

 

/ STORINGSVRIJE POMPEN

Als je een tijdelijke pompinstallatie huurt, wil je natuurlijk ook dat ze storingsvrij en onderhoudsvriendelijk zijn. Dat snappen we. Daarom controleren en keuren we onze pompen zorgvuldig voordat ze bij jou komen. Maar wat nou als er toch iets misgaat? Daar hebben we telefoonmelders voor. Onze storingsdienst krijgt dan direct een seintje bij alarmeringen en storingen. Kunnen we het meteen oplossen.

flexpumps-storingsvrij-pompen
Scroll naar boven