BRANCHES

BRANCHES

We hebben een pomp voor elke vraag. En elke branche. Van overheid en industrie tot aan bouw en infra: jij vraagt, wij pompen!

Tijdelijke pompinstallaties voor waterschappen, zuiveringsinstallaties en gemeentes.

Verhuur van dompelpompen, hogedrukpompen en luchtgedreven membraanpompen voor de industrie.

Vuilwaterpompen voor grond-, weg- en waterbouw. Altijd de juiste pomp, voor korte én langdurige projecten.

flexpums-branches-beeld-1

/ WIJ DENKEN MET JE MEE

Elke branche kent zijn eigen waterproblemen. De ene heeft bijvoorbeeld vaak te maken met het overpompen van oppervlaktewater. De ander wil de bouwkuip droogmalen. En weer een ander wil chemisch rioolwater ompompen via een rioolbypass. Hoe verschillend de projecten ook zijn: wij klaren de klus. Snel, eenvoudig en zonder zorgen. Dan hebben we het niet alleen over een materiele oplossing. Nee, we nemen letterlijk je zorgen uit handen en denken met je mee. Van advies en engineering tot het kleinste technische aspect: Flexpumps regelt het voor je. Geeft toch rust hè?

/ WATEROVERLAST

Wateroverlast door hevige regenval of een gesprongen leiding? Dan moet dat water zo snel mogelijk weggepompt worden. Dat weten we bij Flexpumps als geen ander. Dat betekent actie! Snel schakelen, de situatie goed inschatten en in de benen. Bij calamiteiten en spoed staan we dag en nacht voor je klaar.

/ RIOOLOVERPOMPINGEN

Is het riool verstopt, verzakt of kapot? Of staan er rioleringswerkzaamheden op de planning? Met onze tijdelijke pompinstallaties leggen we een riool-omleiding neer. Snel en effectief. Door deze omleiding blijft het riool functioneel en kunnen aannemers de rioolwerkzaamheden veilig uitvoeren. Wel zo fijn.

/ DIJKDOORBRAAK EN ANDERE NOODSITUATIES

Voor dijkdoorbraken en andere noodsituaties leveren we niet alleen pompen om het water weg te pompen. We stellen ook noodplannen op. Als er dan een dijkdoorbraak is, kunnen we snel schakelen. Zo voorkomen we grote wateroverlast en rampen. Dit doen we ook bij andere gevaarlijke situaties. Als je bijvoorbeeld risicovolle werkzaamheden moet verrichten. Dan is het wel zo handig om een noodplan te hebben. En bijvoorbeeld wat noodpompen te reserveren. Better safe than sorry.

flexpums-branches-beeld-2
Scroll naar boven